Qistina Arlya
Date : Thursday, December 22, 2011
Time : 10:00 PM
Title : Exchange Link ? Blog ? What ?



Assalamualaikum and Hai There :)


First Topic , Exchange Link .
Wanna exchange link ? Memandangkan comment box saya tidak digunakan lagi , bagitahu saya di Facebook. Hanya 10 orang terawal saya akan bagi .

Second Topic , Blog .
Setahu saya . Saya tak memberitahu korang saya ada blog baruu . Dekat Facebook first saya bagitahu . Dekat Blog baru saya tu , ada post . Ada main vote-vote lagi . Pandai-pandailah korang baca kat blog tuu .

http://minachipendek.blogspot.com/

Third Topic , What ?
Okay , ramainyaa lahai nak suruh saya ni Buat Blog , Edit Blog and Buat stuff or whateverlah .
Kalau bayar , saya manalah tahu pasal kredit2 ni . Cause , phone saya guna bill . So , kalau boleh . Janganlah suruh orang buat blog . D ah bagi tutorial senang-senang pun tak pandai ke ?
#Sorry kalau korang terasa or tak puas hati . Maafkan saya .
Okay , jangan salah faham . Boleh jugak mintak dekat saya . Tapi saya tak nak buat blog . Kalau editkan takpe . But , BUAT blog . Susahlah katakann . Kena buat email lagilahh . Apalahh . Soryy kay . Lagi satu , ni paling saya geram !
Dekat group BBB saya , ramai mengatakan adalah manusia ni . Dah mintak orang editkan blog . So , yang tak puas hatinya . Diorang mintak lebih-lebih or tak suka apa yang kita buatkan untuk dia . Macam nak balas dendam pulak . Saya pun pernah macam tu , muka nak mintak penampar !Kalau tak puas hati tu , mintaklah orang lain . T______________T menyakitkan hati orang je x(

Okay , Bye ;)


Date : Tuesday, December 20, 2011
Time : 7:50 AM
Title : The End Of HOLIDAYS



Assalamualaikum and Hello There :)

Finally , My Holidays have been Ended in 19 December 2011 .
My Family created a Family Holidays in School Holidays .
In this lovely 2011 , we're going to Melaka ! ( Sorry , ada yang saya tipu pergi Paris )
Bestlah juga pergi Melaka . Dah berapa kali pergi Melaka dah . Tapi , 'Family Day' tahun ni memang gempak ! Cehh , nak berlagak pula . Apa kau kesah kan ? :P

Kitaorang sewa rumah ( Kitaorang ke ? ) Tepi rumah tu ada kolam renang ! Amacam ? Mahu join tak ? Sampai rumah tu , tukar baju . Keluar , terus terjun ! Gile bhaii . Aku yang masuk dulu kot . Adik aku dikatakanlah jantina 'Lelaki' tapi ditambahnya 'Pondan' . So , kolam renang tu paras dada aku . Adik aku yang berumur 7 tahun akan datang tu , apa lagi . Duduk tepi kolam jelah . Kalau bawak dia masuk nangis kuat gile . Tambah 'gile' sikit . Haha , aku asyik terjun je :P

Malam - malam pun main kolam lagi . Tapi , bukan budak-budak . Tapi , dewasa . Beberapa orang budak pun mandi kolam lagi . Aku tak termasuklah . Ada yang tertolak . Aku ? Apa lagi , nak terjun mak kita tak bagi :( . Tapi , takpee . Ada orang bawa kita ke Cowboy Town . Sebelum tu , rumah sewa tu dekat A'Famosa Resort ;). Bestt gile kot dekat Cowboy Town . Taklah nampak 'cowboy ' sangat xD . Macammacamlah aku ni .

Kitaorang dah cadang bangun pukul 6.30 keesokan harinya . Aku dengan saudara aku jelly sangat dekat orang yang mandi malam-malam semalam . Aku jugak yang first masuk kolam . Haha , sejukk gile kott . Nak turun tu , slow-slow . Pagi-pagilah katakann . Manalah tak sejukk .

Aku rasa malas nak masukkan gambar . Semua gambar aku buruk-buruk (Y) . Apa baran nak letak gambar aku kann ? Bukan korang nak tengok :P . Naik muntah adelah kenn ? Haha , biar jelah aku nii . Tak payahlah sangat layannyaa .

Setahu aku , yang stalker ramai datang blog aku ni . Bukannya suka baca post memanjang ni . Buat penat focus untuk baca je . Aku tak wajibkan korang baca . Pasal Holiday aku je . Yang sudi membaca tu Terima Kasihlah . Lagipun , FanPage kita dah naik 70++ . Alaaa , aku tahulahh FanPage korang dah sampai 100++ tuu . Nampak sangatlah kau orang Famous Amos macam biskut tu . Apa kesah , diri aku . Kira bangga dirilah .

Lastt cerita -ending-

Aku ni dahlah orang KL . Ayah kita duk kerja . Mak kita punn kerja jugak . Sedara aku semua pergi balik kampung JB . Aku ni , duduk terperangkap dalam rumah . Kira nak nangislah rindu-rindu ni . Sayanglah dekat seorang perempuan sedara aku ni . Kira rapatlah . Nak nangis pun ada . Coverlah sikit . Diorang semua nak sambung ke destinasi lain . Aku ? KIra balik teruslah gi KL . Nak balik kampung takde baju nak duk sana .

Last :-
Sayang Hanis Saffiah :'(

Kbye . Assalamualaikum :)


Date : Friday, December 16, 2011
Time : 3:57 AM
Title : Contest Link Awesome



Assalamualaikum and Hello Earthlings :p

Harini kita joining contest :)
Ada orang ajak kitee . Thanks Anyway .
Hoho :3
Ehh , nak tanya sikit ni . Link blog aku ni AWESOME ke ?
aku guna nama sendiri je :p
Takkan awesome ?
Lol , biarlah . Nak menang jugak :p

Okay , link blog kita :

http://qistinaarlya.blogspot.com/

Nak joinn ?

Tekan Sini :)

Kbaii


Date : Sunday, December 11, 2011
Time : 3:57 AM
Title : The awesome day ever :)


Hello & Assalamualaikum There

Look , yesterday . Me and Adriana go to G2G Party at Spaceu8 , Bukit Jelutong ;)
Actually , Nana we're chosen to be the best cover in Bintang Kecil Magazines .
6 person have been chosen . Awww , my facebook friends too . Syasya Johari ;)
6 humans/person have been chosen :








Pretty or Awesome ? I don't know xD I support Nana and Syasya . Who Nana and Syasya ? How could I know ? :P

The Catwalk by Model has been started ;)






Actually , I'm the photographer of this picture . A little bit blur and One person tak sempat tangkap :O

Catwalk by models Part 2 :
Photographer : Me :)










Lulss , a little bit tricky to catch up this photo xD

This part I love so muchiee











Lolss , a little bit snap by me . Don't be copypaster .
I love this picture very much . But I would mosttt Likee



I'm with Dayana Amerda and Syada Amzah . A very moment can't be forget ;)


SAYS :

I will miss you all so much , I hope we can see again . You guys ROCKSSS


Date : Friday, December 9, 2011
Time : 5:49 AM
Title : Contest Header Paling Superb ! By Adrianna and Fatin



Hello There and Assalamualaikum .

Heyy , Maybe I feel boring and I joined a new contest By Adrianna Balqis :)
She ask me to join and I join. Maybe I have a mood to joined a contest :)

Click here or here to join :)



Okay , I know my header simple mimple and ugly . Sorry . But , support me okayy :)

Tagging Time :

Atikah and Echa


Date : Tuesday, December 6, 2011
Time : 9:59 PM
Title : Imma Alien :)


Hello There . I'm new in Alien . Please don't scare of me . I want to be friends but , visit my friend. I love her blog . Click . Very awesomee right ? I want a blog like her . She is my friend . She is a ghost I think .

Qistina Arlya my name . May I introduce more about meh . I love ghost , like Bloody Mary or others . Maybe everyone know about bloody Mary right? She's pretty lol ! But , She is ghost of mirror :)

Okay , I love to thankful for human for visiting my blog . Free hugs here xD . Haha, noob :p . Please be honest and polite in my blog .

Or I will kill you !Don't make me revenge with you -__________________________-

Okay , Goodbye Human :}


Date : Friday, December 2, 2011
Time : 4:59 AM
Title : Contest My Blog Are Nice :)


Hello and Assalamualaikum .
Hey there Peeps ! Kita mahu join contest lagii .
Kita mahu mencuba , InsyaAllah akan menang :)
Nah mahu Banner nyoo :)


Okay , tekan sini kalau mahu joinn :)

Okay , setahu saya , Blog yang saya idamkan/tertarik ialah blog Athirah Rahim

Anyway , Athirah Rahim blog is Aweeesomeeee :)

OKay , I wanna tag :

Dia and Dia


Date : Thursday, December 1, 2011
Time : 11:32 PM
Title : Contest: Sweet Memories With BFF :)


//Hey there ) \\\

Hello , tengokk . Kita join contest lagi ohh . Ni pasal BFF pulokkk . Biasalah , cuti2 ni mesti ramai rindu kengkawan . Kalau join contest ni , macam teringatkan pulak kat kawan kita yang comel-comel tuu :) . Okay , ni kawan kita ni comel . Jom kita tengok .


Ni masa hari raya :)


Ni masa pergi shopping xD

Okay , korang support kita tauu , ILYDM <3 Okay , kita mahu tag : NanaKhairall and Mia Maryam



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent