Qistina Arlya
Date : Tuesday, December 20, 2011
Time : 7:50 AM
Title : The End Of HOLIDAYS



Assalamualaikum and Hello There :)

Finally , My Holidays have been Ended in 19 December 2011 .
My Family created a Family Holidays in School Holidays .
In this lovely 2011 , we're going to Melaka ! ( Sorry , ada yang saya tipu pergi Paris )
Bestlah juga pergi Melaka . Dah berapa kali pergi Melaka dah . Tapi , 'Family Day' tahun ni memang gempak ! Cehh , nak berlagak pula . Apa kau kesah kan ? :P

Kitaorang sewa rumah ( Kitaorang ke ? ) Tepi rumah tu ada kolam renang ! Amacam ? Mahu join tak ? Sampai rumah tu , tukar baju . Keluar , terus terjun ! Gile bhaii . Aku yang masuk dulu kot . Adik aku dikatakanlah jantina 'Lelaki' tapi ditambahnya 'Pondan' . So , kolam renang tu paras dada aku . Adik aku yang berumur 7 tahun akan datang tu , apa lagi . Duduk tepi kolam jelah . Kalau bawak dia masuk nangis kuat gile . Tambah 'gile' sikit . Haha , aku asyik terjun je :P

Malam - malam pun main kolam lagi . Tapi , bukan budak-budak . Tapi , dewasa . Beberapa orang budak pun mandi kolam lagi . Aku tak termasuklah . Ada yang tertolak . Aku ? Apa lagi , nak terjun mak kita tak bagi :( . Tapi , takpee . Ada orang bawa kita ke Cowboy Town . Sebelum tu , rumah sewa tu dekat A'Famosa Resort ;). Bestt gile kot dekat Cowboy Town . Taklah nampak 'cowboy ' sangat xD . Macammacamlah aku ni .

Kitaorang dah cadang bangun pukul 6.30 keesokan harinya . Aku dengan saudara aku jelly sangat dekat orang yang mandi malam-malam semalam . Aku jugak yang first masuk kolam . Haha , sejukk gile kott . Nak turun tu , slow-slow . Pagi-pagilah katakann . Manalah tak sejukk .

Aku rasa malas nak masukkan gambar . Semua gambar aku buruk-buruk (Y) . Apa baran nak letak gambar aku kann ? Bukan korang nak tengok :P . Naik muntah adelah kenn ? Haha , biar jelah aku nii . Tak payahlah sangat layannyaa .

Setahu aku , yang stalker ramai datang blog aku ni . Bukannya suka baca post memanjang ni . Buat penat focus untuk baca je . Aku tak wajibkan korang baca . Pasal Holiday aku je . Yang sudi membaca tu Terima Kasihlah . Lagipun , FanPage kita dah naik 70++ . Alaaa , aku tahulahh FanPage korang dah sampai 100++ tuu . Nampak sangatlah kau orang Famous Amos macam biskut tu . Apa kesah , diri aku . Kira bangga dirilah .

Lastt cerita -ending-

Aku ni dahlah orang KL . Ayah kita duk kerja . Mak kita punn kerja jugak . Sedara aku semua pergi balik kampung JB . Aku ni , duduk terperangkap dalam rumah . Kira nak nangislah rindu-rindu ni . Sayanglah dekat seorang perempuan sedara aku ni . Kira rapatlah . Nak nangis pun ada . Coverlah sikit . Diorang semua nak sambung ke destinasi lain . Aku ? KIra balik teruslah gi KL . Nak balik kampung takde baju nak duk sana .

Last :-
Sayang Hanis Saffiah :'(

Kbye . Assalamualaikum :)



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent