Qistina Arlya
Date : Thursday, December 22, 2011
Time : 10:00 PM
Title : Exchange Link ? Blog ? What ?



Assalamualaikum and Hai There :)


First Topic , Exchange Link .
Wanna exchange link ? Memandangkan comment box saya tidak digunakan lagi , bagitahu saya di Facebook. Hanya 10 orang terawal saya akan bagi .

Second Topic , Blog .
Setahu saya . Saya tak memberitahu korang saya ada blog baruu . Dekat Facebook first saya bagitahu . Dekat Blog baru saya tu , ada post . Ada main vote-vote lagi . Pandai-pandailah korang baca kat blog tuu .

http://minachipendek.blogspot.com/

Third Topic , What ?
Okay , ramainyaa lahai nak suruh saya ni Buat Blog , Edit Blog and Buat stuff or whateverlah .
Kalau bayar , saya manalah tahu pasal kredit2 ni . Cause , phone saya guna bill . So , kalau boleh . Janganlah suruh orang buat blog . D ah bagi tutorial senang-senang pun tak pandai ke ?
#Sorry kalau korang terasa or tak puas hati . Maafkan saya .
Okay , jangan salah faham . Boleh jugak mintak dekat saya . Tapi saya tak nak buat blog . Kalau editkan takpe . But , BUAT blog . Susahlah katakann . Kena buat email lagilahh . Apalahh . Soryy kay . Lagi satu , ni paling saya geram !
Dekat group BBB saya , ramai mengatakan adalah manusia ni . Dah mintak orang editkan blog . So , yang tak puas hatinya . Diorang mintak lebih-lebih or tak suka apa yang kita buatkan untuk dia . Macam nak balas dendam pulak . Saya pun pernah macam tu , muka nak mintak penampar !Kalau tak puas hati tu , mintaklah orang lain . T______________T menyakitkan hati orang je x(

Okay , Bye ;)



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent