Qistina Arlya
Date : Monday, January 2, 2012
Time : 12:50 PM
Title : Sorry Gaiss ;'(



Assalamualaikum and Hai Semua ;)

Kfinee , lama aii tak post dekat blog original aii nii . Siapa boleh tolong jagakan nii ? Lelongg :p
Okay , sorry kayy . Aii baru nak ucapkann ......


Happy New Year ;)

Aii tak dapat meng-feel kan yang aii dah duabelastahun . Aii dapat merasakan ada sisa-sisa tahun 2011 di hati saya . Tolong buangkan boleh ? Saya tak nak bedah wooooo -_______- .
Hmm , aii tak sabar nak jumpa kawan aii . Nur Adriana Khairall a.k.a Nana Khairall akan saya temuii . Hoho :3 Best Pren Poeberr . Kesah ayat aku ? :p Alahaii , nanti ada kawan baruu ;)
Namanyaaaa ...

Maryam Arif

Okay , nama popular dekat blockquote aii ni . Kawan baru aii . Baru pindah kat sekolah aii . Hohooo , lagi best ada kawan baruu . Kayy , aii suka masa 2011 . Banyak suka dan dukaa . Ecehh , ayat mende aku merepek nii .

Okay , siapa lahir pada tahun 2000? Kayy , setahu korang yang bukan lahir pada tahun 2000 . Kami akan menghadapi UPSR pada tahun ni . Dan , Saya yang bernama Qistina Arlya . Ingin meminta maaf jikalau terkasar bahasa , Ayat buat korang terasa or apa -apa yang menyakiti hati korang . Minta Maaf ye ? Dan , Kalau boleh . Tolong Doakan saya cemerlang dalam UPSR tahun ni . Pada 3 Januari 2012 bersamaan Hari sebelum bermulanya Sekolah . Saya akan Deactivekan Account Facebook Saya . Dan , Jikallau anda semua yang molek tak nak saya Deactive . Saya nak orang jagakan Facebook Saya . Nak ? Sila Bagitahu Saya di Facebook

Dann , aii nak lastkann ayat niii masa habis postt . Sabar yeahh .
Okay , 1 Januari bersamaan tahun baru . Memang tak boleh nak tukar profile aii jadi twelve . Kena eleven jugak . Takpelah , aii tulis eleven plus one . Dah , senang . Puas hati kann ?

Kayy , ayat terakhir nii .

Happy Birthday To My Father ♥

Kita sayang ayah kitee . Awak sayang ayah awak takk ?
My Father Lahir pada 1 Januari kayy . Aii tak nak bgtahu tahun berapa :p
Kayy , I love youu Fatherr ♥



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent