Qistina Arlya
Date : Saturday, February 25, 2012
Time : 6:57 AM
Title : Everything that I want to say .





Hai and Assalamualaikum ^^v .
Aku nak cerita ni , kebanyakan ramai tanya mana Facebook First Acc tuu . Actually , aku dah deactive facebook tuu . Lama-kelamaan ia akan didelete sendiri . Senang kann ? Muahaha , aku tak nak friends banyak-banyak dalam facebook second acc aku tuu . Nanti beribu-ribu notifications aku . Buang masa je aku nak tengok benda-benda mengarutlah . Hantar game request lah . Tag gambar yang kartun-kartun lah apalah . Heyy , tag gambar sendiri aku sudahlah . Ni , gambar angry birds or anything aku benci lahh . Lagi satu , notifications aku tu memang tak leh nak bela . Nak je aku off notifications aku first acc tu . Dah naik muak aku tengok benda yang sama je -_- . Heyy , watlek lah . Kita human , manusia . Bukannya nak jadi busybody bagaii .

Sesiapa yang tanya facebook aku gerenti aku takkan bagi facebook second tuu . Aku add sendiri apa susah ? Senang cerita , bahagia hidup aku dalam facebook ;P . Haha kau orang jangan cakap aku ni HOTSTUFF kay . Aku tak main hot-hot nii . Apa barang nak main hot-hot ni . Bukannya korang hot sangat pun , neraka lagi hot kott -.-' . Bhahaha , insaf tak ? ;p

Kayy , aku tak banyak kerja ni . Kerja sekolah aku ada . Banyak woooo . Gerenti tak siappp . Huaaa , habis kena marah dengan cikguu . Pengsann aku nantii . Sekali kena daaa . Dahlah , kbaii . Nak belaa dah .

-Maafkan kalau ada ayat yang korang terasa , kasar ataupun yang menyakitkan hati kauorang .


Date : Friday, February 24, 2012
Time : 7:38 AM
Title : Everything that happening .


Assalamualaikum and Hai semua .
Hmm , nampaknya Upsr semakin hari semakin dekatt . Kena belajar nii . Genggaman mesti 5A forever . Tapi itu belum pasti . Tapi harap-harap sangat saya dapat 5A . Aminn .
Okay , nampaknya stalkers saya kekurangan kerana saya dah lama tak buka internet . Bagaikan bertahun tahun saya tinggalkan blog ni . Terasa rindu teramat . Kini , blog saya berwajah baru . Inilah hasilnya dari pukul 8 malam hingga 11.30 malam . Penat jugaklah . Tapi , sememangnya saya banyak lupa coding blog nii . Lebih tumpukan pelajaranlah katakann . Haha , tapi takpee . Lepas Upsr saya akan hafal balik coding yang tertentu . Nampaknya , saya akan tinggalkan blog ini selama beberapa hari lagi . Tapi , harap-harap saya dapat buka pada hari yang saya ada mood . Lalala , teramatlah boring nii . Nak jumpa kawan esokklah . Nasib baik ada kelas tambahan sabtu . Kalau tidak , rinduu sangatlah saya dengan Nana . Kalau tak kenal sudah :p . Dah dah dah , aku nak berfacebook pulak . Kbaiii .



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent