Qistina Arlya
Date : Friday, March 16, 2012
Time : 8:43 AM
Title : School Holidays Activities ϟ :}



Assalamualaikum and Hai Everyone :)
Feelin' good today ;)x

School Holidays in this summer are soo hotnn ! Got to go to school in this holidays . I'm feelin' happy ! Feelin' happy cause can free with ma friends . But , class too -.- . It's okay then , UPSR is coming everybodehh ! Pray for me ;> . Yours holidays is 9 DAYS . Mine holidays is only 4 DAYS ?! . Ohh , just catch someone sexy and tell em' hey ! God , I'm feelin' fever right now , cough and flu . Gotta catch ma friends for outing holidays guys ! Thanks for ma friends , who is with me in school . You are so pretty awesome . Makes me feel sexy , lol .

Mentioning Farisha and Adriana :
Hey , let's go out ! Feelin' fever today . Don't know yet . Got fever in two days . Call me if you want to go outing babehh :) Okay , got to go ! Goodbye bitchers ! Loveyouu more .

Bye guys . Have a good holidays in this summers-tastic ! ;)x


Date : Saturday, March 10, 2012
Time : 10:42 AM
Title : Cuti yang sangat Busy -.-



Assalamualaikum and Selamat Sejahtera :)
Korang , korang dapat cuti tak masa cuti sekolah nii ? Dapat ? Dapat ? Dapatkann ?
Okay , semestinyalah . Saya tak cuti -.- . Saya cuti 2 hari je . Hari Ahad . Sepatutnya 9 hari macam korang :< . Memeylah , bengkel teknik menjawab UPSR lah . Nak dapat 5A mestilah wajib datang , yelah . Siapa yang tak nak 5A kannn ? Okay , saya nak pengsann dah nii . Nak rasa mati pun ada . Takpelah , dapat ilmu kann ? Homework pun banyak sangat . Sini lah korang , ajar aku buat . Alang-alang tu jawapan sekali , aku bayar . Haha , melebih tuu . Tak boleh laa , buat sendiri . Kfine , ramai sangat nak sangat facebook baru aku . Berapa kali aku nak cakap ntah , aku takkan bagi kan ? Kalau aku kenal korang , sah sah aku add korang sekali . Like page aku sudahlah . Siapa yang jumpa facebook aku tahniah :p . I will write my result in this exam month 1 . Saya gementar sangatt . Doakan saya korangg ! Bhaha , macam marah pula . Okaylah , sesiapa yang merajuk sangat nak facebook aku tu , nanti aku bagi . Kalau ada masa aku post la :p . Saya tak nak bagi sebab memenuhkan notifications aku . Then , ada cheatinglah , benda mengarutlah . Tag-tag gambarlah , kalau muka aku takpelah jugak . Tapi , ni friends tagging yang merepek korang tag-tag tu kan ? Korang marah-marah comment-comment kat situ tak puas hati nak pilih itulah inilah . Nak aku block je semua yang terlibat tuu . Bahagia hidup akuu . Then , sesiapa yang tanya lagu blog aku ni . Macam ketinggalan zaman je , bhahah . Jangan marahh , yelah lagu lama tuu . Okay , nama lagu blog aku ialah :
One Direction - What makes you beautiful .

Banyak lagi lagu kat youtube tu kan ? Lebih baik ambil lagu lain daripada lagu blog aku -__- .
Klah , I'm in Mexico now . Sekarang pagi nii , korang semua tengah tidur . Bhahaha , klah aku kat sini morning . Korang kat Malaysia , Goodnight ;)


Date : Thursday, March 8, 2012
Time : 8:47 AM
Title : Stressing in 2012





Assalamualaikum and Salam Sejahtera

My tajuk macam biasa di tahun 6 . Semestinya stress , stress and stress . Homework memang banyak , exam boleh tahan jawab . Memang stress sangat . Siapa yang bawah 12 tahun akan merasakannya nanti , muahaha :D . *Seriously , aku jahat bhahaha ♥ . Haha , gurau jelah . Itupun sesetengah sahaja dapat merasakannya nanti . Saya berharap my exam tak nak ada C or D . Seriously , saya benci huruf-huruf itu -.- . Siapa yang boleh saya bodek dia buat kerja sekolah saya ? Dapat pahala kan ? Sini laa -__- . Okay , siapa minat One Direction ? Seriously , my mom pun minat jugak xD Bhahaha , jangan marah * . Okay-okay , saya harap my mom tak baca post ini xP .

Okay , dahlah . Tukar topik :p . Siapa UPSR tahun ni ? Saya doakan korang dapat 5A dalam UPSR .
Maknanya , kena tinggalkan lagi blog nii ♥ Seriously , gotta miss this blog . Goodbye Blog :'(

Goodluck Everyone Who Is UPSR Candidates ♥


Date : Friday, March 2, 2012
Time : 7:13 AM
Title : My BFF's






Assalamualaikum and Haii everyonee . Lol , miss this blog . Lama tak post keadaan baru saya sekarang .Lalala , kena fokus pada UPSR lah katakan . Lol , I really miss my boyfriend and my girlfriend . Esok ada kelas ganti yeayy , terasa happy sangat-sangat . Damn fuckin' my boy ada training bola ? What ? Urgghh , I hope I can watch him :'( . Bitch , I damn miss my girlfriend too , Nanaaaaaa ♥ . My girlfriend is shoooo awesome . Ini kisah benar berlakunya pada sejarah persahabatan kami . Pada hari selasa , saya rasa pening yang teramat . Memang naak demam tuu , tapi tak nak call mama ;p and then dia pun demam jugak ? Alahaii , sama jee . Lol , macam adik beradik . Hee , memang sweet tak ? Jangan cakap kami lesbian pulak ? Habis ? Korang tu gayy ^^v . Bhahaha , kbaii .

I love my boyfriend and my girlfriend damn fuckin' . Hope we can friend forever until my last breathe babyy ♥ . Before I die , I wanna to say that I love youu very much and thousand million thanks for always in by my side . I will love you forever dearr ♥ .



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent