Qistina Arlya
Date : Friday, March 2, 2012
Time : 7:13 AM
Title : My BFF's






Assalamualaikum and Haii everyonee . Lol , miss this blog . Lama tak post keadaan baru saya sekarang .Lalala , kena fokus pada UPSR lah katakan . Lol , I really miss my boyfriend and my girlfriend . Esok ada kelas ganti yeayy , terasa happy sangat-sangat . Damn fuckin' my boy ada training bola ? What ? Urgghh , I hope I can watch him :'( . Bitch , I damn miss my girlfriend too , Nanaaaaaa ♥ . My girlfriend is shoooo awesome . Ini kisah benar berlakunya pada sejarah persahabatan kami . Pada hari selasa , saya rasa pening yang teramat . Memang naak demam tuu , tapi tak nak call mama ;p and then dia pun demam jugak ? Alahaii , sama jee . Lol , macam adik beradik . Hee , memang sweet tak ? Jangan cakap kami lesbian pulak ? Habis ? Korang tu gayy ^^v . Bhahaha , kbaii .

I love my boyfriend and my girlfriend damn fuckin' . Hope we can friend forever until my last breathe babyy ♥ . Before I die , I wanna to say that I love youu very much and thousand million thanks for always in by my side . I will love you forever dearr ♥ .



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent