Qistina Arlya
Date : Thursday, March 8, 2012
Time : 8:47 AM
Title : Stressing in 2012





Assalamualaikum and Salam Sejahtera

My tajuk macam biasa di tahun 6 . Semestinya stress , stress and stress . Homework memang banyak , exam boleh tahan jawab . Memang stress sangat . Siapa yang bawah 12 tahun akan merasakannya nanti , muahaha :D . *Seriously , aku jahat bhahaha ♥ . Haha , gurau jelah . Itupun sesetengah sahaja dapat merasakannya nanti . Saya berharap my exam tak nak ada C or D . Seriously , saya benci huruf-huruf itu -.- . Siapa yang boleh saya bodek dia buat kerja sekolah saya ? Dapat pahala kan ? Sini laa -__- . Okay , siapa minat One Direction ? Seriously , my mom pun minat jugak xD Bhahaha , jangan marah * . Okay-okay , saya harap my mom tak baca post ini xP .

Okay , dahlah . Tukar topik :p . Siapa UPSR tahun ni ? Saya doakan korang dapat 5A dalam UPSR .
Maknanya , kena tinggalkan lagi blog nii ♥ Seriously , gotta miss this blog . Goodbye Blog :'(

Goodluck Everyone Who Is UPSR Candidates ♥



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent