Qistina Arlya
Date : Saturday, April 21, 2012
Time : 11:32 AM
Title : Aku sedih .


Assalamualaikum and Peace be upon to you . Ya , mengikut tajuk saya . Saya sedih . Aku sedih sebab tengok kau dah lain pada minggu ni bersamaan kau lepas masuk pertandingan bola dan aku masuk pertandingan menari . Aku tengok kau dah tak layan aku macam dulu , tak senyum dekat aku macam dulu and tak main-main dengan aku lagi . Mana semua tu hilang ? Aku sedih weyhh . Kau yang dekat sekolah langsung tak ambil pasal dengan aku . Dulu , ada orang gaduh dengan aku kau tolong . Tapi sekarang ? Aku gaduh sampai lebam-lebam muka aku kau buat relaks and tak risaukan aku . Aku nak macam dulu . So , aku pun gembira bila kawan-kawan aku nak tolong aku apa sebabnya . So , aku mulakan dulu dengan kawan aku Qistina Sarah . Masa tu kita dekat pusat sumber *kelas sama . Masa dah nak balik tu kawan aku pun tanya 'Muqriz , apasal kau tak layan Qistina sekarang ?' Then kau cakap 'Ehh takdelah , semua ni salah faham ' . Aku tersentak bila kawan aku cerita dekat aku macam tu . Then aku terus lari ikut jalan bustop . Biasanya aku temankan kau pergi lalu balik ikut laluan pak gate . Masa tu aku sedih and menangis . Bila kawan lain tanya aku kenapa , aku diam je . Then , kawan aku ni sokong aku and tolong lagi sekali , masa tu kita dekat bilik Kemahiran Hidup . Masa tu bestfriend kau suka dekat kawan aku . Then , kau asyik layan dia cakap , bual-bual . Well aku tengok seronok sangat kau tu . Masa balik aku lari cepat-cepat sebab misi nak jalan . Selesai semua kawan aku cerita . Masatu dia tanya kau dengan elok ' Muqriz , cuba kau cakap betul-betul kenapa kau tak layan Qistina dah ?' Then kau cakap ' Bukan tak nak layan , cuma aku takut cikgu marah ' Muka kawan aku tetiba berubah jadi marah ' Habistu , apahal kau boleh layan aku , ejek-ejek aku semua ?! Sekurang-kurang kau senyum dekat dia! ' Then kau buat muka masam sikit . Buat muka innocent -....- . Aku dengar semua tu tiba-tiba mood aku jadi not in the mood . Aku sekarang dah lain , tak senyum dekat kau , tak teman kau main bola petang-petang , tak sokong kau and apa-apa lagi yang buat kenangan manis tak boleh lupakan . Setiap kali kawan-kawan kau panggil kau mesti aku pandang . Aku memang tak boleh nak lupakan semua tu . Aku harap kau sedar bahawa aku sayang , cinta , love kau . Forever i will be there for youu AQISH :) (Dah lame tak panggil nama samaran kau )



  • Profile

  • Hi , I'm Qistina Arlya and I just loooove being AWESOME
    Follow | Dashboard




  • Contest




  • &BestfriendAreForever:-

  • Mᴜǫʀɪᴢ Sʜᴀʜ
    Nᴜʀ Aᴅʀɪᴀɴᴀ
    Dᴀɴɪᴀʟ Uᴢᴀɪʀ
    Fᴀʀʜᴀɴ Hᴀᴋɪᴍ
    Lᴜᴛғɪʟ Hᴀᴢɪᴍ
    Fᴀʀʀᴀ Fᴀʀɪsʜᴀ
    Sʏᴀsʏᴀ Jᴏʜᴀʀɪ
    Aǫɪʟᴀʜ Hᴀʀᴏɴ
    Aғᴢᴀ Nɪᴢᴀ
    Yᴀsᴍɪɴ Sᴜʀᴀʏᴀ
    Nᴀᴢɪғᴀ Bᴀᴛʀɪsʏɪᴀ
    Tʜᴇʏ ᴀʀᴇ ᴍɪɴᴇ


  • archives

  • November 2011
    December 2011
    January 2012
    February 2012
    March 2012
    April 2012
    June 2012


  • Affiliates

  • AthirahRahim★
    AdriannaAzam★
    AinaMarsya★
    IzyanNazirah★
    FaqihahHusni★
    MiaMaryam★


  • Credits

  • Designed by ★CRUSHthespeaker
    Thankful to blogskins l xox
    Blogged to 53-percent